Konuya cevap cer

Skyline.  Geçmiş olsun. Öncelikle. Değer  kaybında açın yaşı ve km si önemli. Haklı olabilirler plastik akşam çok önemsemiyor. Ancak plastik akşamın altında. (Kendim için yazıyorum ) panel, tampon demiri. Sol ve sağ stop sacları değişti. Buna mukabil düzeltmeler ve kaynaklar yapıldı. Bildiğim kadarıyla bunların hepsi etkiliyor. Benim hasar kaydım 19.780 tl. Bakalım ne kadar alıcam. Bu gün yarın bekliyorum.

2. Olarak değer kaybı başvurusu konusunda ben araştırdım. Aracilara gerek yok bence. Zira %10 ile %20 arasında para alıyorlar.  Yani değer kaybı düşükse uğraşmaya değmez  deyip verebilirsiniz. Ama beklentiniz yüksek ise neden okadar parayı onlara veresiniz ki. Ben kaza olduğunda ekspere sormuştum kesin olmamakla beraber 10 bin TL civarı alırsın demişti. Müracaat konusunda sigortacilarla yardımcı olur. Bir dilekçe hazırlayıp karşı tarafın trafik sigortasına başvuru yapıyorsun. Benim kaskpmla karının sigortası aynıydı. Belki bu bile biraz ivme kazandırır. Bilemiyorum.

Beni arayan hukuk bürosu oldu bu iş için. Avukatlarla da görüştüm. Avukatın dediği şu. Bireysel başvuru ile hukuk bürosunun başvurusu hakkında hiç bir fark yok. Ben ekspere hesaplatmadim bile. 250 tl gibi bir para istiyorlar. Dilekçede hesaplanarak tarafına ödeme yapılması diye yazdim. Aradım da. Bekliyorum. Yeterli gelmezse Parayı alıp kullanıcı ve eksik ödeme hususunda TAHKİM  e başvuruda bulunca. Onun içinde 450 tl bilirkişi ücreti varmış. O parayı bana carpandan elden almayı planlıyorum. Detaylı açıkladım sanırım. Aklına birşey takılırsa sorabilirsin. Kolay gelsin. Tekrar geçmiş olsun

SM-A700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri