2006 model aracima kış lastiği alacağım oneri alabilir miyim not: aracımda air var
CPH1941 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Karda yol tutuşu olarak fiyat performans olarak hangisini onerirsiniz- Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.
![]()
- Fabrika ebatının dışına çıkmamanızı öneririm. (195/60/15) Air ile yapılan işlem ile sürtme yaparmı bilmiyorum.
- Lastik maddi durumunuza göre seçim yapılır:
- Premium lastik ( Goodyear, Bristone, Continental, Nokian)
- Fiyat performans lastik (Dunlop, Falken, Kumho, Sava)
- Uygun fiyat (Starmax, Petlas)
Sava Eskimo S3+Karda yol tutuşu olarak fiyat performans olarak hangisini onerirsiniz
Normalde kar lastikleri yaz lastiklerinden daha seslidir diye biliyordum. Yorumu da okuyunca bir an önce kurtulmak istiyorum er 33lerden.Arkadaşlar bugün 1.5 exe plus aracımın fabrika çıkışı brigstone er 33 yazlık lastiklerini çıkarıp Goodyear UG8 kış lastiklerini taktım ve kışlık lastikler yazlık lastikten bariz şekilde sessiz. Resmen brigstone ile işkence yaşıyormuşum.
Kesinlikle yazın lastikleri değiştireceğim hocam. ER 33 leri saticam kışliklar takılıykenNormalde kar lastikleri yaz lastiklerinden daha seslidir diye biliyordum. Yorumu da okuyunca bir an önce kurtulmak istiyorum er 33lerden.
Hocam aracı kredi ile almasam bayiden çıkmadan pilot 4 alacaktım ama ekonomik durum engel oldu. Eylül gibi geçeceğim insallah pilot 4 lere.ER33 ler ile 10 bin km yi zor yapmıştım.
ES7 için lastik soran arkadaşımız bütçe ne kadar sıkıntı yoksa biliyorsun NOKİAN.
Ama biraz sıkıntılı ise dunlop, dayton
Sakin petlas starmax milestone a bulaşma.
Sevgiler, saygilar