Kışın honda’nızdan memnun musunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anil711
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Honda’lar yazın sıcağına ne kadar uyumlu ise bence kışın soğunada okadar uyumlu, kışın motoru çalıştırdığınızdan çok kısa bir sürede içeriyi ısıtacak seviyeye gelmesi, (akü sağlamsa) eski bir honda olsa bile tek marş’ta çalışması, nisbeten iyi yol tutuşu ile bence yaz ayları kadar kış aylarınadada gayet verimli araçlar en azından izmirin sıcağında ve soğunda böyle kışın daha sert geçtiği bölgelerde durum nasıl ? :)

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Honda’lar yazın sıcağına ne kadar uyumlu ise bence kışın soğunada okadar uyumlu, kışın motoru çalıştırdığınızdan çok kısa bir sürede içeriyi ısıtacak seviyeye gelmesi, (akü sağlamsa) eski bir honda olsa bile tek marş’ta çalışması, nisbeten iyi yol tutuşu ile bence yaz ayları kadar kış aylarınadada gayet verimli araçlar en azından izmirin sıcağında ve soğunda böyle kışın daha sert geçtiği bölgelerde durum nasıl ? :)

Bir İzmirli olarak benim içinde gayet güzel :) önemli olan kar kış yaşayan arkadaşlarımız memnun mu :)

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Valla geceleri eksi 30 kadar soğuk olan yerde kullandım aracımı bir kere marş almama çalışmama gibi sorunlarla karşılaşmadım. Karlı yollarda da sürdüm buzlu yollarda da sorun olmadı hiç civic o konuda beni gerçekten üzmedi.

Valla geceleri eksi 30 kadar soğuk olan yerde kullandım aracımı bir kere marş almama çalışmama gibi sorunlarla karşılaşmadım. Karlı yollarda da sürdüm buzlu yollarda da sorun olmadı hiç civic o konuda beni gerçekten üzmedi.

Birde okadar soğukta bile hemen ısınıyor içeriyi ısıtıyor :)

Her zaman soyluyorum honda kış arabasi degil. Yakit olarak,

Ericsson A1018s cihazıkullanılarak gönderildi

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Her zaman soyluyorum honda kış arabasi degil. Yakit olarak,

Ericsson A1018s cihazıkullanılarak gönderildi
Kışın Honda motoru hemen ısınıyor. Bence bu avantaj. Yakıt tasarrufu için Kışın kalkışta patinaja, dururkende motor freni ile hafif hafif fren pedalına basmaya dikkat etmeliyiz.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Geri