Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben de araştırmalarım sonucu Nokian'da karar kıldım gibi. Özellikle ıslak zemin fren mesafesi B sınıfı olması kararımda etkili oldu. Lastiklere bakmadan önce Continental alırım diyordum daha önce kullanıp çok memnun olduğum için ama bizim araç için Continental lastiklerin tümünde ıslak zemin fren performansı C sınıfı. Bir kademe düşük yani Nokian'dan.Ben WR A4 almayı düşünüyorum. Siz WR D4'ü ne zaman, nereden, ne kadara aldınız acaba? Bir de 225 olması yani 1 cm dar olması yol tutuşu etkiliyor mu? Fark ettiniz mi?
Ben de araştırmalarım sonucu Nokian'da karar kıldım gibi. Özellikle ıslak zemin fren mesafesi B sınıfı olması kararımda etkili oldu. Lastiklere bakmadan önce Continental alırım diyordum daha önce kullanıp çok memnun olduğum için ama bizim araç için Continental lastiklerin tümünde ıslak zemin fren performansı C sınıfı. Bir kademe düşük yani Nokian'dan.
Ben WR A4 almayı düşünüyorum. Siz WR D4'ü ne zaman, nereden, ne kadara aldınız acaba? Bir de 225 olması yani 1 cm dar olması yol tutuşu etkiliyor mu? Fark ettiniz mi?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.