Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1.5 T aracıma bir haftadır araştıra araştıra sonunda Bursa gibi bir yerde Nokian gibi kar performansı harika olan bir lastik yerine Falken euroall as210 lastik (4 mevsim) almaya karar verdim. Şu an 40000km kullanılmış Turanza'lar var üzerinde. Turanza'lar iyice eskidiginde Falken'leri sürekli de kullanabilirim. Kısa doğru degerlendirmemi de yazacağım. İstanbul, bursa gibi yerlerde gerçek kisliklara gerek olmadığını düşünüyorum.Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
1.5 T aracıma bir haftadır araştıra araştıra sonunda Bursa gibi bir yerde Nokian gibi kar performansı harika olan bir lastik yerine Falken euroall as210 lastik (4 mevsim) almaya karar verdim. Şu an 40000km kullanılmış Turanza'lar var üzerinde. Turanza'lar iyice eskidiginde Falken'leri sürekli de kullanabilirim. Kısa doğru degerlendirmemi de yazacağım. İstanbul, bursa gibi yerlerde gerçek kisliklara gerek olmadığını düşünüyorum.
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.