Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ya aslında bende bagaja kabin koyma taraftarıydım ama araç sedan olunca istediğimiz sesi alamadık. İlla 30 cm falan istiyo o zamanda plaka stoplar zıngırdamayan yer kalmıyor. Bizzat test ettim. Sizde şuan bişey olmayabilir ama ilerde illaki olacaktır. Kuzenin 2013 astra j sedan aracında da aynısı oldu pazar günü montaj yapılmış jetta da da aynısı. O yüzden vazgeçtim. Umarım sizde ilerde zırıldamalar başlamaz. O yüzden modifiye edilmiş yada araca göre tasarlanmış pandizot düşünüyorum. Koltuk altı neden takamadığımızı yukarıda paylaştım. Yinede hayırlı olsun bol müzikli sürüşleriniz olsunFIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ya aslında bende bagaja kabin koyma taraftarıydım ama araç sedan olunca istediğimiz sesi alamadık. İlla 30 cm falan istiyo o zamanda plaka stoplar zıngırdamayan yer kalmıyor. Bizzat test ettim. Sizde şuan bişey olmayabilir ama ilerde illaki olacaktır. Kuzenin 2013 astra j sedan aracında da aynısı oldu pazar günü montaj yapılmış jetta da da aynısı. O yüzden vazgeçtim. Umarım sizde ilerde zırıldamalar başlamaz. O yüzden modifiye edilmiş yada araca göre tasarlanmış pandizot düşünüyorum. Koltuk altı neden takamadığımızı yukarıda paylaştım. Yinede hayırlı olsun bol müzikli sürüşleriniz olsun
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.