Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba, paylaşım yapılacak eve bir adet router alırsanız ve ana modemden router'a CAT6 kablo çekerseniz eğer işiniz hallolacaktır.Şunun gibi bir router sorunu çözecektir. Daha güçlü Wi-Fi isterseniz eğer başka yüksek modellere de bakabilirsiniz. Ben de kendi evimde Zyxel modem ve Tp-link router kullanıyorum. Bilgisayarlarımı modeme kablolu bağlantı ile bağlıyorum. Modemin bulunduğu odadan da router'a CAT6 kablo ile bağlantı yapıp interneti Wi-Fi ile bütün yaşam alanına dağıtıyorum.Linkteki router'ın arayüzü kullanışlı, zorluk çekmeden bağlantıyı sağlayabilirsiniz.
Merhaba, paylaşım yapılacak eve bir adet router alırsanız ve ana modemden router'a CAT6 kablo çekerseniz eğer işiniz hallolacaktır.
Şunun gibi bir router sorunu çözecektir. Daha güçlü Wi-Fi isterseniz eğer başka yüksek modellere de bakabilirsiniz. Ben de kendi evimde Zyxel modem ve Tp-link router kullanıyorum. Bilgisayarlarımı modeme kablolu bağlantı ile bağlıyorum. Modemin bulunduğu odadan da router'a CAT6 kablo ile bağlantı yapıp interneti Wi-Fi ile bütün yaşam alanına dağıtıyorum.
Linkteki router'ın arayüzü kullanışlı, zorluk çekmeden bağlantıyı sağlayabilirsiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.