Civic FE1 Kronik direksiyon arızası hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beko4652
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Cihan Tosunoglu
Aracınız
Civic FE1 2024
yukarıdaki Cihan bey ile özelden yazıştık ve gerçekten bariz şekilde bahsi geçen direksiyon kutusu sorununu ifade etti bana ama tabi servis daha iyi tespit yapacaktır, demekki 2024lerde bile olabiliyor olmadı servis sonrası Cihan bey bilgilendirir.

ama dediğim gibi arkadaşlar artık kutu zaten çoğu serviste stok servise gidiyorsunuz test ediyor merkeze onay için video çekiyorlar sonra onay gelince takmak için sizi arıyor geri çağırıyorlar 3 saatdede takıyorlar abartılacak en ufak birşeyi yok, artık çözümü basit ,net ve kalıcı olan bir konu oldu
Aynen üstadım. Yarın Bursa inallar servisini arayıp kayit oluşturacağım. Randevu alıp kontrol ettireceğim. Yapilan işlemi veya söyleneni buradan yazarım sizlerede , ilginize çok teşekkürler

Merhaba
Bende 2024 elegance plus var? Direksiyon kutusu arizasi 1000 km yaptiktan sonra ufaktan belli etti( ufak takilmalar ile). Serviste hemen degistirdiler ancak bir sure sonra yapti. Sorun direk kutusuni degistirmekle çözülmüyor, ufak yayli bir parca var, o servislere subat ayi itibariyle gelmis olmasi lazim, ben musait oldugumda gidip degistircem.
Bilginiz olsun arkadaşlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Merhaba
Bende 2024 elegance plus var? Direksiyon kutusu arizasi 1000 km yaptiktan sonra ufaktan belli etti( ufak takilmalar ile). Serviste hemen degistirdiler ancak bir sure sonra yapti. Sorun direk kutusuni degistirmekle çözülmüyor, ufak yayli bir parca var, o servislere subat ayi itibariyle gelmis olmasi lazim, ben musait oldugumda gidip degistircem.
Hocam bunun içinde geri çağırma yayınlayacaklarını söylemişlerdi isterseniz siteden kontrol edip öyle randevu alın henüz geri çağırma durumu yok mart ayı diye biliyorum bende

Ad Soyad
Murat Aras
Aracınız
Civic FE1 2023
Merhaba
Sonucu bekliyoruz..

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Bu ufak takilma sorununu ben servise ispatlayamadim ancak araçta serit takip sistemi açıkken dümdüz yolda direksiyon kendi kendine çok hafif sag cok hafif sol yaparak ufak salınımlar yapiyor sizde de durum böylemi? Deneyimleyen oldu mu bu durumu? (2023 excutive +)

Ad Soyad
Murat Aras
Aracınız
Civic FE1 2023
Bu ufak takilma sorununu ben servise ispatlayamadim ancak araçta serit takip sistemi açıkken dümdüz yolda direksiyon kendi kendine çok hafif sag cok hafif sol yaparak ufak salınımlar yapiyor sizde de durum böylemi? Deneyimleyen oldu mu bu durumu? (2023 excutive +)
Sömestr tatilindeyken kullandım fakat dediğiniz gibi bir belirti görmedim , şehir içinde kapalı tutuyorum salınım görmedim bir şey diyemeyeceğim..
Uzun Yolda 80 90 kilometre üzeri hızlarda direksiyonu çevirirken hafif hafif takılma yapıyor bunu bende fark ettim. Bu konuyu servisle görüşmemiz gerekecek.. sağ ön tampon park sensörü kendi kendine ikaz vermeye başladı Bir de.. bakıma gittiğimde kalibrasyon yapacağız demişlerdi bakım sonrası tekrar hata vermedi aradan bir ay geçti şimdi tekrar hata vermeye başladı..

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Sömestr tatilindeyken kullandım fakat dediğiniz gibi bir belirti görmedim , şehir içinde kapalı tutuyorum salınım görmedim bir şey diyemeyeceğim..
Uzun Yolda 80 90 kilometre üzeri hızlarda direksiyonu çevirirken hafif hafif takılma yapıyor bunu bende fark ettim. Bu konuyu servisle görüşmemiz gerekecek.. sağ ön tampon park sensörü kendi kendine ikaz vermeye başladı Bir de.. bakıma gittiğimde kalibrasyon yapacağız demişlerdi bakım sonrası tekrar hata vermedi aradan bir ay geçti şimdi tekrar hata vermeye başladı..
Beklemekten başka çare yok sanirim bi şekilde fabrika bunu çözecek diye düşünüyorum

Geri