Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Lastik Basınç UyarısıYnt: Lastik Basınç UyarısıBridgestone için yağmur performansı için iyi demezlerdi. Kar (kış değil, kar) ve kuru yol için kışlıklarda için Blizzak, yazlıklarda Turanza, Potenza iyi derlerdi. Tabanı sert olduğu için aşınmaz ama yağmurda kötü etkilenir derlerdi.Eski aracımda tanesi 360 lira olan Michelin Pilot Primacy ile yolda patinaj yaptığımı bilirdim. Halbuki aynı dönemde ekonomi sınıfı Energy modelinden şikayet edeni duymadım. Ben de alternatif bulamazsam bunu alacağım sanırım.Bizdeki Continental ise Alman havasına uygun olarak yağmurlu havalarda iyi deniyor. Zaten Alman ADAC testlerinde yağmurun katsayısı oldukça yukarıda. Ülkemiz şartlarında ise yağmurun katsayısının yıldaki iklim değişiklikleri oranında değiştirilmesi gerekli herhalde.Yaz gelince ADAC testleri başta olmak üzere sıkı bir araştırma sonucu bir tercih yapacağım kısmetse.
Ynt: Lastik Basınç Uyarısı
Bridgestone için yağmur performansı için iyi demezlerdi. Kar (kış değil, kar) ve kuru yol için kışlıklarda için Blizzak, yazlıklarda Turanza, Potenza iyi derlerdi. Tabanı sert olduğu için aşınmaz ama yağmurda kötü etkilenir derlerdi.
Eski aracımda tanesi 360 lira olan Michelin Pilot Primacy ile yolda patinaj yaptığımı bilirdim. Halbuki aynı dönemde ekonomi sınıfı Energy modelinden şikayet edeni duymadım. Ben de alternatif bulamazsam bunu alacağım sanırım.
Bizdeki Continental ise Alman havasına uygun olarak yağmurlu havalarda iyi deniyor. Zaten Alman ADAC testlerinde yağmurun katsayısı oldukça yukarıda. Ülkemiz şartlarında ise yağmurun katsayısının yıldaki iklim değişiklikleri oranında değiştirilmesi gerekli herhalde.
Yaz gelince ADAC testleri başta olmak üzere sıkı bir araştırma sonucu bir tercih yapacağım kısmetse.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.