Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Çok iyi denk gelmiş. Siz sıfır aldığınızda da yoksa zaten vermek zorundalar. Ama ikinci el aldığınız araçta bagajda kit yok deyip gidersek vereceklerini sanmıyorum.Kaldı ki efe hiç vermez.Geçen paspas sabitleme aparatı istemeye Efe ye gittim. Önceden motorumun bakımını da oraya yaptırmıştım. Sonra dan veremiyoruz aracı buradan mı aldınız, aldığınız yer ile görüşün dedi. Bende başka servisler yardımcı oluyor bu nasıl iş deyince elimizde kalmadıya çevirdi.Sonra çıktım Boraya sağ olsun hemen verdiler. Şimdi aracın 30 bin bakımı geldi hangi servisi tercih edeceğim de bu şekilde belli oldu.
Çok iyi denk gelmiş. Siz sıfır aldığınızda da yoksa zaten vermek zorundalar. Ama ikinci el aldığınız araçta bagajda kit yok deyip gidersek vereceklerini sanmıyorum.
Kaldı ki efe hiç vermez.
Geçen paspas sabitleme aparatı istemeye Efe ye gittim. Önceden motorumun bakımını da oraya yaptırmıştım. Sonra dan veremiyoruz aracı buradan mı aldınız, aldığınız yer ile görüşün dedi. Bende başka servisler yardımcı oluyor bu nasıl iş deyince elimizde kalmadıya çevirdi.
Sonra çıktım Boraya sağ olsun hemen verdiler. Şimdi aracın 30 bin bakımı geldi hangi servisi tercih edeceğim de bu şekilde belli oldu.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.