Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2009 model aracımızda 3 yıl kullandığımız 205-55-R16 91V Continental 2 leri bıçakla yarmışlardı tüm sokaktaki araçlarla birlikte. Sonradan yedek CPC 2 ve 3 Petlas PT515 ile yıllardır kullanıyorduk. Artık lastikler ömrünü doldurdu, çöpe gidecek hepsi.Uzun araştırmalarım sonucu 205-55-R16 91V Goodyear Efficieny Performance lastikleri almaya karar verdim. Şuan internette en ucuz Trendyol'da adedi 275-TL, yılbaşından sonra zam gelir mi bilmiyorum. Şimdi alıp lastikleri bekletmek de istemiyorum açıkçası. Bu lastikler için başka fiyat araştırması yapan oldu mu acaba, ya da yakın zamanda satın alan?
2009 model aracımızda 3 yıl kullandığımız 205-55-R16 91V Continental 2 leri bıçakla yarmışlardı tüm sokaktaki araçlarla birlikte. Sonradan yedek CPC 2 ve 3 Petlas PT515 ile yıllardır kullanıyorduk. Artık lastikler ömrünü doldurdu, çöpe gidecek hepsi.
Uzun araştırmalarım sonucu 205-55-R16 91V Goodyear Efficieny Performance lastikleri almaya karar verdim. Şuan internette en ucuz Trendyol'da adedi 275-TL, yılbaşından sonra zam gelir mi bilmiyorum. Şimdi alıp lastikleri bekletmek de istemiyorum açıkçası. Bu lastikler için başka fiyat araştırması yapan oldu mu acaba, ya da yakın zamanda satın alan?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.