Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim de lastik alırkenki kriterlerim sizin gibiydi, sessizlik de ön planda olduğundan aldım bu lastiği ve memnunum bu konuda ancak benim geçtiğim lastik michelin crossclimate+ dı. O da pirelli p7 den ve eski cpc2 lerden sessizdi...Sağlamlık konusunda gerçekten bir çok defa ciddi riskler atlattım ancak ne bir yarılma ne bir delinme ne de baloncuk oluşmadı. Çivi vida vs de girmedi şimdiye kadar. Yoksa benim michelin cc+ a anahtar girmişliği var. Kader kısmet biraz da..
Benim de lastik alırkenki kriterlerim sizin gibiydi, sessizlik de ön planda olduğundan aldım bu lastiği ve memnunum bu konuda ancak benim geçtiğim lastik michelin crossclimate+ dı. O da pirelli p7 den ve eski cpc2 lerden sessizdi...
Sağlamlık konusunda gerçekten bir çok defa ciddi riskler atlattım ancak ne bir yarılma ne bir delinme ne de baloncuk oluşmadı. Çivi vida vs de girmedi şimdiye kadar. Yoksa benim michelin cc+ a anahtar girmişliği var. Kader kısmet biraz da..
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.