Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar bütün yazılanları okudum. Nokian wetprof ile goodyear efficientgrip 4 kanallı arasında kaldım. Goodyearın etiket değeri yakıtta öne geçiyor sadece.Ventus prime 3 çıkarmıştım kışlıkları takarken. Bu lastikler 2. Yıldan sonra rampa kalkışlarında sürekli patiye kalıyordu. O yüzden tekrar istemiyorum.Ortalama 3 yılda lastik değiştiriyorum ama nokian için daha dayanıksız demişler. Dağa bayıra da çok giderim. Aşınma açısından fark var mıdır? İkisi arasında kaldım. Ne önerirsiniz?SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bütün yazılanları okudum. Nokian wetprof ile goodyear efficientgrip 4 kanallı arasında kaldım. Goodyearın etiket değeri yakıtta öne geçiyor sadece.
Ventus prime 3 çıkarmıştım kışlıkları takarken. Bu lastikler 2. Yıldan sonra rampa kalkışlarında sürekli patiye kalıyordu. O yüzden tekrar istemiyorum.
Ortalama 3 yılda lastik değiştiriyorum ama nokian için daha dayanıksız demişler. Dağa bayıra da çok giderim. Aşınma açısından fark var mıdır? İkisi arasında kaldım. Ne önerirsiniz?
SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.