Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Her lastik ilk takıldığında woww dedirtir. Önemli olan 3. sezonda verdiği histir. Şimdi harbici olalım. Continental pc3 lastikleri ilk sene iyiydi sonrası senelerde kafa ütüledi. Michelin energy Saver lastiklerim her zaman iyiydi ama 2.senesinde düz asfaltta ve ıslakta yol tutmuyordu. Şimdiki lastiği falken. 3.senem ve hala iyi gibi. 4-5 yıl öncesinde nexen nfrasu 1 kullanmıştım o da çok güzeldi. 2 sene kullandım onu daFIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Her lastik ilk takıldığında woww dedirtir. Önemli olan 3. sezonda verdiği histir. Şimdi harbici olalım. Continental pc3 lastikleri ilk sene iyiydi sonrası senelerde kafa ütüledi. Michelin energy Saver lastiklerim her zaman iyiydi ama 2.senesinde düz asfaltta ve ıslakta yol tutmuyordu. Şimdiki lastiği falken. 3.senem ve hala iyi gibi. 4-5 yıl öncesinde nexen nfrasu 1 kullanmıştım o da çok güzeldi. 2 sene kullandım onu da
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.