Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sabah biraz zaman bulunca Michelin'in Certified Center olarak işaretlediği ve müşteri hizmetlerinden tavsiye ettiği bir bayisine gidip gösterdim. İnceleme yaptılar. Kullanmamın bir sorun olmayacağını söylediler. Lastiğin yanak kısmındaki kauçuğun altında sızdırmazlık için bir bez tabaka olduğunu sadece bu bezin göründüğünü, bu tabakanın zarar görmediğini söylediler. İçeri doğru çok daha kalın asıl olarak lastiğin mukavemetini sağlayan kauçuk kısım olduğunu, düzenli kontrol ederek eğer bez tabakada yırtılma, balon, deformasyon olmadığı sürece kullanmaya devam edebileceğimi ilettiler.Ben iyice yakından çekmiştim ve çok büyük bir yarık gibi duruyordu. Bir de karşıdan şu fotoğrafı atayım.[ATTACH=full]255090[/ATTACH]
Sabah biraz zaman bulunca Michelin'in Certified Center olarak işaretlediği ve müşteri hizmetlerinden tavsiye ettiği bir bayisine gidip gösterdim. İnceleme yaptılar. Kullanmamın bir sorun olmayacağını söylediler. Lastiğin yanak kısmındaki kauçuğun altında sızdırmazlık için bir bez tabaka olduğunu sadece bu bezin göründüğünü, bu tabakanın zarar görmediğini söylediler. İçeri doğru çok daha kalın asıl olarak lastiğin mukavemetini sağlayan kauçuk kısım olduğunu, düzenli kontrol ederek eğer bez tabakada yırtılma, balon, deformasyon olmadığı sürece kullanmaya devam edebileceğimi ilettiler.
Ben iyice yakından çekmiştim ve çok büyük bir yarık gibi duruyordu. Bir de karşıdan şu fotoğrafı atayım.
[ATTACH=full]255090[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.