Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar merhaba bende kafa bulandıracak bir tavsiye edicem ama. 2012 fb7 manuel vitesten 2015 fb7 otomatiğe geçiş yaptım eski arabamda lastikler bridgestone ve çok sertti ve sert virajda kayma bile yaptı yeni aracımın üzerinde Lassa revo+2 var ilk gördüğümde eyvah çok sert bi lastik ben bunu değiştiririm dedim ancak inanılmaz bişey oldu lastik yumuşak virajlar çok iyi yol tutuş çok iyi sadece viraja ki Buda 150km otoban virajı az bir ses tır tır tır fakat çokta önemli bir ses değil. Kısacası lastiği tavsiye ederim michelin ve continentalde alınabilir benim tecrübem bridgestone en son tercihiniz olsun. Şimdi bridgestone be Lassa aynı fabrika diyecek olanlar tabiki olacaktır ama emin olun ikisinide tecrübe ettim ve Lassa 10 tık öndeiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba bende kafa bulandıracak bir tavsiye edicem ama. 2012 fb7 manuel vitesten 2015 fb7 otomatiğe geçiş yaptım eski arabamda lastikler bridgestone ve çok sertti ve sert virajda kayma bile yaptı yeni aracımın üzerinde Lassa revo+2 var ilk gördüğümde eyvah çok sert bi lastik ben bunu değiştiririm dedim ancak inanılmaz bişey oldu lastik yumuşak virajlar çok iyi yol tutuş çok iyi sadece viraja ki Buda 150km otoban virajı az bir ses tır tır tır fakat çokta önemli bir ses değil. Kısacası lastiği tavsiye ederim michelin ve continentalde alınabilir benim tecrübem bridgestone en son tercihiniz olsun. Şimdi bridgestone be Lassa aynı fabrika diyecek olanlar tabiki olacaktır ama emin olun ikisinide tecrübe ettim ve Lassa 10 tık önde
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.