Civic FC5 Lastikleri Değiştirmem Gerekiyor?

Ad Soyad
sakulta
Aracınız
Civic FE1 2021
Arkadaşlar merhaba. MARKASI VE TİPİ : HONDA CIVIC 4D ELEGANCE ECO 1.6 125 OV aracım var.

Aracı sıfır almıştım 70bin bakımı yapılırken lastiklerin artık değişmesi gerektiği söylendi. Üzerinde fabrika çıkışlı Turanza vardı. Son zamanlarda yol sesinden de çok rahatsızdım. Yaz lastiğine geçiş yapacağım. Bu model araç için hangi lastik markasını önerirsiniz? Nelere dikkat etmem gerek? Bir de lastikcim üzerinden bakarken hangi ebatlar benim araç için uygun çözemedim.

Önerisi olan arkadaşlardan rica edeceğim. Önerilere açığım.

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Aynı ölçü alın bence, 215-55-16 diye biliyorum.
Ben FC5 aracım için sessiz ve testlerdeki performansı nedeniyle hem de fiyat avantajından dolayı falken ziex seçtim. Turanza ya göre oldukça sessiz. Bütçe sorunu yoksa Goodyer EGP 2 de tercih edilebilir sessizlik ve yakıt tasarrufu noktasında.

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Arkadaşlar merhaba. MARKASI VE TİPİ : HONDA CIVIC 4D ELEGANCE ECO 1.6 125 OV aracım var.

Aracı sıfır almıştım 70bin bakımı yapılırken lastiklerin artık değişmesi gerektiği söylendi. Üzerinde fabrika çıkışlı Turanza vardı. Son zamanlarda yol sesinden de çok rahatsızdım. Yaz lastiğine geçiş yapacağım. Bu model araç için hangi lastik markasını önerirsiniz? Nelere dikkat etmem gerek? Bir de lastikcim üzerinden bakarken hangi ebatlar benim araç için uygun çözemedim.

Önerisi olan arkadaşlardan rica edeceğim. Önerilere açığım.
Bir önceki Fc5 aracımda hankook ventus prime 4 kullandım. İnanılmaz sessiz ve bir o kadar konforluydu. Şuan fe1 im var üzerinde fabrikasyon bristone turanza r33ler var hiç memnun değilim. İlk değiştirmede hankook a geçmeyi planlıyorum

Ad Soyad
raif cevherliol
Aracınız
Civic FC5 2021
Mart ayında Michelin Primacy 5 2025 yılı üretimi aldım memnunum fakat aracı yeni aldığım için yol sesi konusunda yorum yapamıyorum

Geri