Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: LedlenelimmmYnt: LedlenelimmmLedlerimi taktim. Sisler sinyaller stoplar geri ve DRL. Manyak bisey oldu. Ozellikle sinyaller cok hosuma gitti. Aklimda montaj videosu cekmek vardi ama heyecandan cekemedim.Ama yardim isteyen olursa her turlu yardim ederim. Ismail hocama da sabrindan ve yardimlarindan dolayi tekrar teşekkür ederim. Sisleri merak edenler, kesinlikle basarili bir aydinlatmasi var.Benim acimdan ufacik bir sorun var. Stoplar asiri parlak oldugundan geri kamerada kirmizilik oluyor. Bi de frene basinca ekran kirmiziya donuyor. Ufak bir sorun cunku ben kamera ve orta dikizi kullanmiyorum. Yan aynalar yetiyor.
Ynt: Ledlenelimmm
Ledlerimi taktim. Sisler sinyaller stoplar geri ve DRL. Manyak bisey oldu. Ozellikle sinyaller cok hosuma gitti. Aklimda montaj videosu cekmek vardi ama heyecandan cekemedim.
Ama yardim isteyen olursa her turlu yardim ederim. Ismail hocama da sabrindan ve yardimlarindan dolayi tekrar teşekkür ederim. Sisleri merak edenler, kesinlikle basarili bir aydinlatmasi var.
Benim acimdan ufacik bir sorun var. Stoplar asiri parlak oldugundan geri kamerada kirmizilik oluyor. Bi de frene basinca ekran kirmiziya donuyor. Ufak bir sorun cunku ben kamera ve orta dikizi kullanmiyorum. Yan aynalar yetiyor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.