Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar merhaba,aracım Mayıs 2015 trafiğe çıkışlı.. Şu anda 5200 km'de..Eco modeli, Servis'te LPG kiti araç tesliminden önce takıldı.İlk 2-3 ay içinde en az 3-4 defa, araç benzine geçene kadar LPG'yi tamamen bitirdim ve sonrasında depoyu full'ledim ve depo 26-27 litreden fazla almadı.Son 2 haftadır, ne olduysa, yine LPG tamamen bitip araç benzine geçene kadar kullandım ve depoyu full'ledim ama bu son 2-3 dolumda LPG deposu bu sefer 29,5-30 litre civarı aldı. LPG deposunda herhangi bir ayar falan yaptırmadım.N'oldu da durup dururken LPG depom genişledi /26 litreden 30 litreye), bir fikri olan var mı!!!?Not: Zorunlu olmadıkça LPG'yi aynı yerden alıyorum (biri Shell diğeri Milangaz olmak üzere 2 istasyonum var, LPG'yi sürekli bunlardan aldığım).
Arkadaşlar merhaba,
aracım Mayıs 2015 trafiğe çıkışlı.. Şu anda 5200 km'de..
Eco modeli, Servis'te LPG kiti araç tesliminden önce takıldı.
İlk 2-3 ay içinde en az 3-4 defa, araç benzine geçene kadar LPG'yi tamamen bitirdim ve sonrasında depoyu full'ledim ve depo 26-27 litreden fazla almadı.
Son 2 haftadır, ne olduysa, yine LPG tamamen bitip araç benzine geçene kadar kullandım ve depoyu full'ledim ama bu son 2-3 dolumda LPG deposu bu sefer 29,5-30 litre civarı aldı. LPG deposunda herhangi bir ayar falan yaptırmadım.
N'oldu da durup dururken LPG depom genişledi /26 litreden 30 litreye), bir fikri olan var mı!!!?
Not: Zorunlu olmadıkça LPG'yi aynı yerden alıyorum (biri Shell diğeri Milangaz olmak üzere 2 istasyonum var, LPG'yi sürekli bunlardan aldığım).
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.