Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende 2014 Executive Eco var,Aralık ayında almıştım Adana'dan ilk aldığım zamanlar 41-42 L kadar alıyordu zaman zaman 43 L aldığı da olmuştu. Sonra soruşturdum zaten 44 L kapasitesi tehlikeli dediler Mersin'deki honda servisine götürdüm ayarlama yaptılar. Hatta gelirken aracın deposunu tamamen sıfırla, şamandra'nında kalibrasyonunu da yapalım demişlerdi. O zamandan beri 38-40 L arası alıyor. Bu durum basan pompanında basınç ayarı ile de alakalı. Mersin'deki servisin bana söylediği 40L'nin üzerine çıkma güvenlik açısından sorun olur şeklindeydi.
Bende 2014 Executive Eco var,
Aralık ayında almıştım Adana'dan ilk aldığım zamanlar 41-42 L kadar alıyordu zaman zaman 43 L aldığı da olmuştu. Sonra soruşturdum zaten 44 L kapasitesi tehlikeli dediler Mersin'deki honda servisine götürdüm ayarlama yaptılar. Hatta gelirken aracın deposunu tamamen sıfırla, şamandra'nında kalibrasyonunu da yapalım demişlerdi. O zamandan beri 38-40 L arası alıyor. Bu durum basan pompanında basınç ayarı ile de alakalı. Mersin'deki servisin bana söylediği 40L'nin üzerine çıkma güvenlik açısından sorun olur şeklindeydi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.