Lpg ile 3 günde 1 Depo gözlemlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1zeq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1zeq

0
Aracınız
Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim gibi, 3. gün sonunda showroom dan çıkarken fullediğim depoyu gün içerisinde bitirdim. Aracı Bursa inallardan alıp Bursa-İstanbul arası Osmangazi köprüsü ve otobanını kullanarak çoğunluk sakin kullanım, ara ara gazladım. İstanbul içinde ise genellikle agresif kullandım, toplamda 320 km yol aldı. Tahmin ediyorum sakin kullanım sonucunda 400 ü görebilir gibi ... Tabi motorun daha çok yeni olması da ayrı bir olay, göreceğiz...

[MENTION=11246]1zeq[/MENTION] Lpg deposu kaç lt aldı, sonuna kadar kullandınız mı, tekrar fullediğiniz de kaç lt aldı?

Valla hic dikkat etmedim ne yazikki. Fulledigi anda pompadan ses geldiginde kestiriyorum 93-95 lira arasi degisiyor. Lpgnin fiyatindan hesaplayabiliriz. Opet aygaz

SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] sonuna kadar kullandim,bitip devre disi kaldiktan sonra tekrar gazi fulledim. Bir sonrakine aynisini yapip deneyecegim kac litre aldigini.

SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Tekrar merhaba,

LPG Sinyali verene kadar kullandım son defa, 34 litre ile 350 km yol yaptım. Pompacı arkadaşa pompadan ses gelmesini beklememesini söyledim, zorlasa 35-36 litreleri görebilirdi depo, zorlamadım.

Geri