Lpg sorunu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tanju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanju

0
Arkadaşlar araç 40 bin bakımından 1 ay sonra lpg ışıklarında devam lı yanıp sönme mevcut 50 bin bakımına girdi yine aynı durum, ve iki bakımda da lpg filitreleri değişti servise sorduğumda ise çalışanlarının şuan bakamayacakalarını eğitim de olduklarını söylediler , sizce lpg de ne gibi sıkıntı vardır. Araç 2014 model fabrika çıkış lpg dir

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Arkadaşlar araç 40 bin bakımından 1 ay sonra lpg ışıklarında devam lı yanıp sönme mevcut 50 bin bakımına girdi yine aynı durum, ve iki bakımda da lpg filitreleri değişti servise sorduğumda ise çalışanlarının şuan bakamayacakalarını eğitim de olduklarını söylediler , sizce lpg de ne gibi sıkıntı vardır. Araç 2014 model fabrika çıkış lpg dir

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Lpg ışığı yanıp sönerken araç benzinde mi gidiyor?

Aracınız
şamandırayla alakalı bir sıkıntı. pompacılar fazla basınca bende de yanıyor, bir 5-10 km sonra düzeliyordu. asla fazla bastırmıyorum artık, dolar dolmaz çekin diyorum.
eğer seninki sürekli yanıp sönüyorsa şamandıra soketi çıkmış olabilir. sıkıntı kesinlikle şamandıra.
ne çok şamandıra dedim ya :)

Aracınız
Civic FC5 2020
Basit bir problem gibi duruyor. Şamandıra ayarını yapıyor brc servisleri yada yetkili servis

Geri