Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1- aracınıza takacağınız en ucuz kit 2300 lira civarında. Aylık 400 km için lpg'ye değmez.2- aracınız 8000 km'de ise nasıl 20000 km bakımı yapılacak? Aracınız yıldan bakıma girer gerekli bakım yapılır. Şanzıman yağı sonuçta ömrü kısa olan bir ürün bizim araçlarımız için. Servis 2 yıl ya da 40000 km'de değiştirilmesini öneriyor. Size kalmış ama değiştirmekte fayda var. Benim aracımda 20000 km yapmış olmama rağmen 2 yıl dolduğu için yağı değiştirdim.SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1- aracınıza takacağınız en ucuz kit 2300 lira civarında. Aylık 400 km için lpg'ye değmez.
2- aracınız 8000 km'de ise nasıl 20000 km bakımı yapılacak? Aracınız yıldan bakıma girer gerekli bakım yapılır. Şanzıman yağı sonuçta ömrü kısa olan bir ürün bizim araçlarımız için. Servis 2 yıl ya da 40000 km'de değiştirilmesini öneriyor. Size kalmış ama değiştirmekte fayda var. Benim aracımda 20000 km yapmış olmama rağmen 2 yıl dolduğu için yağı değiştirdim.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.