Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu durum enteresan. Tüm fb7 ler lpg ile 300 km yi bulmazken seninki en az 60 km daha fazla gidiyor. Yanlış anlama dostum tabi ki doğru söylüyorsundur. Ben sadece neden böyle anlamaya çalışıyorum.Hele hele 35/36 litre ile uzun yolda 460 km yapan başka atmosferik 1,6 lpg li araç görmedim desem yeridir.Acaba gün içinde çok fazla kontakt yapıyorsun ve her seferinde lpg ye geçme süresi geciktiği için benzinle km yapıyor olabilir misin?Yani hergün 4 kere soğuk motora kontakt bassan her seferinde 1 km benzinde gitse 4 km yapar. 10 günde en az 40 km benzinde gitmiş olursun.
Bu durum enteresan. Tüm fb7 ler lpg ile 300 km yi bulmazken seninki en az 60 km daha fazla gidiyor. Yanlış anlama dostum tabi ki doğru söylüyorsundur. Ben sadece neden böyle anlamaya çalışıyorum.
Hele hele 35/36 litre ile uzun yolda 460 km yapan başka atmosferik 1,6 lpg li araç görmedim desem yeridir.
Acaba gün içinde çok fazla kontakt yapıyorsun ve her seferinde lpg ye geçme süresi geciktiği için benzinle km yapıyor olabilir misin?
Yani hergün 4 kere soğuk motora kontakt bassan her seferinde 1 km benzinde gitse 4 km yapar. 10 günde en az 40 km benzinde gitmiş olursun.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.