Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Herkes yazılması gerekenleri fazlasıyla yazmış Benim ekleyeceğim çok yağmurlu gecelerde uzun yol sürüşü yapmaktan kaçınmak lazım, yağmur şiddeti fazla ise yoldaki şerit çizgileri görünmez hale gelebiliyor ve bu durum virajlı yollarda ürkütücü hale gelebiliyor Dün akşam Adana pozanti-tekir yokuşunu böyle bir havada çıkmak durumunda kaldım ve bi ara kendimi fantastik bir filmde falan sandım Ortam puslu-sisli, ışıklar yarı yarıya görünüyor, işin daha da tuhafı herkes gördüğü kadar yolda gitmeye hatta birbirini sağlamaya-sollamaya çalışıyordu, kimse şeritte nizami gidemiyordu Benim gibi kuralcı biri bile soldaki garip giden araçlardan ötürü kaç aracı sağladığımı bilmiyorum
Herkes yazılması gerekenleri fazlasıyla yazmış
Benim ekleyeceğim çok yağmurlu gecelerde uzun yol sürüşü yapmaktan kaçınmak lazım, yağmur şiddeti fazla ise yoldaki şerit çizgileri görünmez hale gelebiliyor ve bu durum virajlı yollarda ürkütücü hale gelebiliyor
Dün akşam Adana pozanti-tekir yokuşunu böyle bir havada çıkmak durumunda kaldım ve bi ara kendimi fantastik bir filmde falan sandım
Ortam puslu-sisli, ışıklar yarı yarıya görünüyor, işin daha da tuhafı herkes gördüğü kadar yolda gitmeye hatta birbirini sağlamaya-sollamaya çalışıyordu, kimse şeritte nizami gidemiyordu Benim gibi kuralcı biri bile soldaki garip giden araçlardan ötürü kaç aracı sağladığımı bilmiyorum
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.