Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Nihayet bugun montaji tamamladim.Oncelikle sablon gerekliydi sagolsun abdullah hocam gonderdi ve tam ince kagit banta sablonu yaparak kapi fitilinin gelecek kismina oturtturdum ve basladik delmeye...Bu isi yapacaklar icin soyluorum sakin ama sakin matkabi sarjliyi herneyse bastirmayin tabiri caizse ufleyerek delin mazallah karsi tarafi yani dis saci sisisirsiniz ki ben bitane sisirdim oda son kapi son delikte gaza geldim sanirim aman dikkat altini cizin yaniİste montaj fotograflarim..Sent from my iPhone using Tapatalk
Nihayet bugun montaji tamamladim.
Oncelikle sablon gerekliydi sagolsun abdullah hocam gonderdi ve tam ince kagit banta sablonu yaparak kapi fitilinin gelecek kismina oturtturdum ve basladik delmeye...
Bu isi yapacaklar icin soyluorum sakin ama sakin matkabi sarjliyi herneyse bastirmayin tabiri caizse ufleyerek delin mazallah karsi tarafi yani dis saci sisisirsiniz ki ben bitane sisirdim oda son kapi son delikte gaza geldim sanirim aman dikkat altini cizin yani
İste montaj fotograflarim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.