Marşa kaç saniye basıyorsunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cxcagri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Çağrı Gül
Aracınız
Civic FE1 2021
Merhaba
Daha önce kullandığım araçlarda(bmw , toyota, ford, renault) akü çok eski olmamak şartı ile 1-2 sn de araç çalışırdı ancak dün (sıfır aldığım araçta) 3-5 sn marş bastım öyle aldı bu durum sizlerdede aynı mıdır ?

Güncel km: 5600

2020 fc5 elegance 1.6 benzin

Merhaba
Daha önce kullandığım araçlarda(bmw , toyota, ford, renault) akü çok eski olmamak şartı ile 1-2 sn de araç çalışırdı ancak dün (sıfır aldığım araçta) 3-5 sn marş bastım öyle aldı bu durum sizlerdede aynı mıdır ?

Araç çalışana kadar marşı bırakmayın. Araç tam çalışmadan marşı bıraktığınızda, ikinci marşta dediğiniz gibi 5~6 saniye marş yapmak gerekiyor.

3-5sn yüksek bir süre bence de. Diğer araçlarımda benim de araç hemen marş alırdı saniye dolmadan. Ancak Honda’da bu bir sn sürüyor, 2sn olmaz diyebilirim. Kardeşimin start stoplu fc5 i de direkt olarak çalışmakta onda da süre iyi.

Merhaba

Akü biraz zayıf olduğu için olabilir, normalde ortalama 2-3 sn geçerse akü zayıflamış olarak düşünüyorum.

Araç sıfır 3 ay oldu alalı

FC5'lerde biraz fazla elektronik aksam var, elektrik tüketimleri fazla geliyor olabilir kısa mesafeli sürüşler de yapıyorsanız. Bence bi durmaksızın 60km+'lık sürüşle ya da bir şarjla test edilebilir. Yetkili servise gidip durumu izah edip ücresiz şarj ettirip denenebilir.

benim de 100 km deyken 5-6 defa uzattı.1000 km bakımında söyledim tekrarlarsa lpg enjektörlerini değişelim dediler.uzun yol yaptıktan sonra düzeldi şu an yok tekrarlarmı bilemem.servis lpg enjektörleri açık kalmış araç boğulmuş olabiliyor dedi

Geri