Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Zorla değil mecburi gibi bir şey.9 ay önce almak için araştırma yaptığımda ( piyasa da hiç arabanın olmadığı zamanlar ) istanbulda bir bayii elegance için artı 40 bin aksesuar parası istemişti kaporada yollammıştım sonra başka bir ilde executive artı 18 bin aksesuara anlaştık. Evet isteğim dışındaydı ama yoksa araba yok deniliyordu. Neyseki aldıklarım işe yarar şeylerdi4 adet kışlık lastik, ses yalıtım, seramik kaplama, cam filmi, krom paket vsHepsi o fiyat tutmuyor elbette ama bazen şartlar insanı istemediği şeyleri yapmaya zorluyor. Son 1 sene içinde araç alıp bunu yaşamayan belki de yoktur kimi 20 binle kimi 50 binle..
Zorla değil mecburi gibi bir şey.
9 ay önce almak için araştırma yaptığımda ( piyasa da hiç arabanın olmadığı zamanlar ) istanbulda bir bayii elegance için artı 40 bin aksesuar parası istemişti kaporada yollammıştım sonra başka bir ilde executive artı 18 bin aksesuara anlaştık. Evet isteğim dışındaydı ama yoksa araba yok deniliyordu. Neyseki aldıklarım işe yarar şeylerdi
4 adet kışlık lastik, ses yalıtım, seramik kaplama, cam filmi, krom paket vs
Hepsi o fiyat tutmuyor elbette ama bazen şartlar insanı istemediği şeyleri yapmaya zorluyor. Son 1 sene içinde araç alıp bunu yaşamayan belki de yoktur kimi 20 binle kimi 50 binle..
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.