Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sizin aracınız CVT değil normal bir otomatik şanzıman. Çalışma sistemi baya farklı iki şanzımanın. El freni elektronik ve çok kullanışlı. Aynı zamanda brake hold sistemi de mevcut bu da önemli bir ayrıntı. Ses yalıtımı da FB7’ye göre daha iyi. Yakıt ise sakin kullanımla Ankara trafiğinde 10 litre civarında.FB 7 sahibi değildim ama aracı detaylı olarak inceledim ve kullandım sorduğunuz sorular tek kullanımda bile hissedilebilecek şeyler zaten.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sizin aracınız CVT değil normal bir otomatik şanzıman. Çalışma sistemi baya farklı iki şanzımanın. El freni elektronik ve çok kullanışlı. Aynı zamanda brake hold sistemi de mevcut bu da önemli bir ayrıntı. Ses yalıtımı da FB7’ye göre daha iyi. Yakıt ise sakin kullanımla Ankara trafiğinde 10 litre civarında.
FB 7 sahibi değildim ama aracı detaylı olarak inceledim ve kullandım sorduğunuz sorular tek kullanımda bile hissedilebilecek şeyler zaten.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.