Merhaba

Aracınız
Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Bundan önce 2012 1.6TDi comfortline Golf kullanıyordum. Aracı 3 sene 100.000 km kullandım. Periyodik bakım masrafı dışında çok rahat 8.000TL üzerinde masraf yaptım. (2 kere EGR değişti, dizel partükül filtresi 3 kere temizlendi, 2 kere akü değişti). Honda'ların mekaniklerinde sorun olmadığını duyunca(umarım öyledir) bu markaya yöneldim ve aracımı satıp 2015 FB7 Black Edition aldım. Aldıktan sonra da BRC simit LPG taktırdım. Aracı almadan öncede bu forumlarda bayağı gezindim aslında. Forumlarda aracın en fazla eleştiri alan yönü yokuşlarda aracın bayılmasıydı. Bende açıkcası biraz tribe girmedim değil fakat aldıktan sonra gördüm ki bunun sebebi sadece ölücülükmüş. Yani arkadaşlar Honda araba üretiyor, araba kullanmayı öğretmiyor. Öyle bir iddaası yok adamların. Hem LPG hem ECO mode açık olacak hemde araç canavar gibi kaçacak istiyor bazıları gördüğüm kadarıyla :) f1 vitesi 2 küçültüp biraz gaza asılınca araba yokuşta gayet güzel hızlanıyor.

Araçla ilgili ilk görüşlerime gelecek olursak;
*Ses sistemi biraz zayıf
*Yumuşak süspansiyon şehir içi acayip konforlu bir sürüş sunarken yüksek hızlarda virajlarda pek güven vermedi bana (araca tam alışamamış olabilirim. henüz 1 ay olmadı alalı)
*Araç spor modda benzinle sürerken çok yakıyor ama aynı zamanda sürüşte çok keyifli. Gaz tepkimeleri bence güzel. 5-6k devirdeki motor sesi çok keyifli.
*Uzun yolda benzinle giderken aslında makul düzeylerde yakıyor. Aracı 28.000km de aldığımda yol bilgisayarındaki ortalama 7.4'tü. Şehir içi ise 1967 Mustang Grande kullanıyormuşcasına acımasızca yakıyor :)

Saygılar ve Sevgiler,
Burak

[MENTION=15352]NetherNovas[/MENTION] Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun.

Geri