Merhaba

Herkese merhaba ,

İsim : Eyüp Şentürk
Yer: Edremit Balıkesir
Araç : Peugeot 307

Honda Civic almayı planlıyorum . Hem araç hakkında bilgi sahibi olmak hem de araç sahibi olmak için aranıza katıldım.

Hoş geldiniz aramıza umarım gönlünüzden geçen aracı almış olursunuz. Forumu incelediğinizde aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz iyi forumlar . . [MENTION=16051]eyupsenturk[/MENTION]

Hosgeldiniz [MENTION=16051]eyupsenturk[/MENTION] dusundugunuz modeli kendi basligi icerisinde yapilan yorumlar ve elestirilere bakarak degerlendirebilirsiniz. Forumda aradiginiz tum sorulari bulabileceginize inaniyorum. Bizlerde size yardimci olmak icin elimizden gelen herseyi yapmaya haziriz.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

[MENTION=16051]eyupsenturk[/MENTION] Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Foruma hoşgeldiniz, keyifli forumlar diliyorum

LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Herkese merhaba ,

Honda Civic almayı planlıyorum . Hem araç hakkında bilgi sahibi olmak hem de araç sahibi olmak için aranıza katıldım.

Hoşgeldiniz .

Buradaki değerli yorumlar ve bilgiler ,imkanlarınız ile birleşerek , sizin doğru araca yönlenmenizi sağlayacaktır .

Sadece hayal et

Herkese merhaba ,

Çok isabetli bir karar vermişsiniz. Forumdaki bir çok üyeden objektif yorum alabilirsiniz.
CivicTR ailesine hoşgeldiniz.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Geri