Merhabalar

Aracınız
Civic aracım yok
Merhaba arkadaşlar. Grubunuza yeni katıldım. İnşallah herkes iyidir. 2020 1.6 L Eco Elegance almayı düşünüyorum. Bayide test sürüşü yapamadım onun dışında araç çok hoşuma gitti. Nasıl tavsiye edermisiniz arkadaşlar? Herkese sağlıklı, mutlu günler

Merhaba arkadaşlar. Grubunuza yeni katıldım. İnşallah herkes iyidir. 2020 1.6 L Eco Elegance almayı düşünüyorum. Bayide test sürüşü yapamadım onun dışında araç çok hoşuma gitti. Nasıl tavsiye edermisiniz arkadaşlar? Herkese sağlıklı, mutlu günler

Merhaba,hoşgeldiniz. Tabiki tavsiye ederim.
Ben almadan wv,toyota,renault bir çok araca baktım kıyasladım. Donanım,konfor,sürüş keyfi olarak bunda karar kıldım. Özellikle motor ve şanzuman sisteminin sağlamlığı,fabrikasyon ve araca tamamen uyumlu LPG sistemi büyük fark yarattı tercihinde. Hiç, keşke almasaydım diye düşünmedim.

@Fatih0841 CivicTR ailesine hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim...

Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...

Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Geri