Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yok estağfurullah ne demek olur mu öyle şey. Herkes araştırıp kafasına uyan en güzel ürünü almaya çalışıyor yanlış anlamıyorum kesinlikle rahat olun.Her ürünün artısı ve eksisi vardır. Benim aldığım ürün 1080p kayıt yapıyor, çakmaklıktan enerji alıyor. Micro sd karta döngüsel olarak kaydediyor. Doldukça en eski kayıtları siliyor,yerine kaydediyor,doldu derdi yok. Gps fonksiyonu var,kayıt sırasında hızı ve haritada konum bilgisi veriyor. Haritadan yol rotasını görebiliyorsunuz.Küçük ve de farkedilmiyor. Beni bu özellikleri cezbetti ve aldım. Şimdilik memnunum
Yok estağfurullah ne demek olur mu öyle şey. Herkes araştırıp kafasına uyan en güzel ürünü almaya çalışıyor yanlış anlamıyorum kesinlikle rahat olun.
Her ürünün artısı ve eksisi vardır. Benim aldığım ürün 1080p kayıt yapıyor, çakmaklıktan enerji alıyor. Micro sd karta döngüsel olarak kaydediyor. Doldukça en eski kayıtları siliyor,yerine kaydediyor,doldu derdi yok. Gps fonksiyonu var,kayıt sırasında hızı ve haritada konum bilgisi veriyor. Haritadan yol rotasını görebiliyorsunuz.
Küçük ve de farkedilmiyor. Beni bu özellikleri cezbetti ve aldım. Şimdilik memnunum
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.