Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İyi çalışmalar... Benim arabanın egr ve oksijen salınım sensörleri sorunu hala devam ediyor... Parça bekliyoruz 10 gündür gelmedi... Bulamıyorlar bir türlü en son servise gitcem öyle gözüküyor.Bir de bugün arabayı çalıştırdım ışıklarda durdum yeşil yanınca gaza bastım gaz yemedi araba boştaymış gibi bağırdı... baktım otomatik vites göstergesindeki ışıklar sönmüş. Vitesle oynadım ışıklar geldi D ye aldım devam ettim düzeldi... Ancak yavaşlarken titreme düşük viteslerde vuruntu yapıyor ... Bunlarda Egr den yapar mıiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İyi çalışmalar... Benim arabanın egr ve oksijen salınım sensörleri sorunu hala devam ediyor... Parça bekliyoruz 10 gündür gelmedi... Bulamıyorlar bir türlü en son servise gitcem öyle gözüküyor.
Bir de bugün arabayı çalıştırdım ışıklarda durdum yeşil yanınca gaza bastım gaz yemedi araba boştaymış gibi bağırdı... baktım otomatik vites göstergesindeki ışıklar sönmüş. Vitesle oynadım ışıklar geldi D ye aldım devam ettim düzeldi... Ancak yavaşlarken titreme düşük viteslerde vuruntu yapıyor ... Bunlarda Egr den yapar mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.