Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar merhaba. Bu arıza lambasıyla ilgili problemimi çözdüm gibi. Yukarıda bahsettiğim gibi lamba bazen yanıyo bazen sönüyodu hatta bazen tam lpg cinin önüne geliyorum bi bakıyorum lamba sönmüş[emoji23]. Bilmiyorum ne kadar alakası var ama uzun yollarda özellikle güneydoğu taraflarına giden yollarda saçma sapan yerlerden yakıt almak zorunda kalıyoruz. Ben en son PO ve Kadoil den almıştım ikisindede lamba yandı sonra şöyle bişey farkettim, lamba kendiliğinden söndüğünde depoda hep 8-10 lt lpg kalmış oluyodu. Bende bu olayın lpg tankındaki basınçla veya yakıtın kalitesiye alakası olabilirmi diye düşündüm ve söyle bişey yaptım. Önce depodaki bütün lpg yi bitirip lambayı söndürttüm ve200 km kadar benzinde kullandım ve gidip opetten aygaz aldım baktım yanmadı( normal şartlarda lamba sönükken lpg aldığımda ilk 10 km içinde yanıyodu) sonra depoyu aynı yerden fulledim yine yanmadı. Şehir içi 2 depo(1 depo 32lt) lpg yaktım yine yanmadı. 700 km lik uzun yola çıktım ve halen geziyorum hala yanmadı. Yani benim anladığım bu zengin/fakir karışım arızası yakıt kalitesiyle alakalı. Şuan 2000 km ye yaklaştım hep opetten aygaz lpg alıyorum lamba yanmıyor. Bu arıza ile mücadele eden arkadaşlar bide bu yolu denesin. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba. Bu arıza lambasıyla ilgili problemimi çözdüm gibi. Yukarıda bahsettiğim gibi lamba bazen yanıyo bazen sönüyodu hatta bazen tam lpg cinin önüne geliyorum bi bakıyorum lamba sönmüş[emoji23]. Bilmiyorum ne kadar alakası var ama uzun yollarda özellikle güneydoğu taraflarına giden yollarda saçma sapan yerlerden yakıt almak zorunda kalıyoruz. Ben en son PO ve Kadoil den almıştım ikisindede lamba yandı sonra şöyle bişey farkettim, lamba kendiliğinden söndüğünde depoda hep 8-10 lt lpg kalmış oluyodu. Bende bu olayın lpg tankındaki basınçla veya yakıtın kalitesiye alakası olabilirmi diye düşündüm ve söyle bişey yaptım. Önce depodaki bütün lpg yi bitirip lambayı söndürttüm ve200 km kadar benzinde kullandım ve gidip opetten aygaz aldım baktım yanmadı( normal şartlarda lamba sönükken lpg aldığımda ilk 10 km içinde yanıyodu) sonra depoyu aynı yerden fulledim yine yanmadı. Şehir içi 2 depo(1 depo 32lt) lpg yaktım yine yanmadı. 700 km lik uzun yola çıktım ve halen geziyorum hala yanmadı. Yani benim anladığım bu zengin/fakir karışım arızası yakıt kalitesiyle alakalı. Şuan 2000 km ye yaklaştım hep opetten aygaz lpg alıyorum lamba yanmıyor. Bu arıza ile mücadele eden arkadaşlar bide bu yolu denesin.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.