Motor kulağı ve kronik problem

Selamun aleyküm arkadaşlar.2014 makyajlı kasa civic sahibiyim.Şu an aracım 37500 km de ama yaz tatili için bakımı erken yaptıracağım.Acaba rutin bakım dışında nelere baktırmam gerekiyor.Bizim araçların Fd6 kasa gibi motor kulaklarında problem yaşanıyor mu.Bir kaç yerde klima motoru veya gergi kütüğü sorun yaratıyor belli süreden sonra diye okumuştum.bide motor kulağı veya gergi kütüğü problemi olunca nasıl anlarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamun aleyküm arkadaşlar.2014 makyajlı kasa civic sahibiyim.Şu an aracım 37500 km de ama yaz tatili için bakımı erken yaptıracağım.Acaba rutin bakım dışında nelere baktırmam gerekiyor.Bizim araçların Fd6 kasa gibi motor kulaklarında problem yaşanıyor mu.Bir kaç yerde klima motoru veya gergi kütüğü sorun yaratıyor belli süreden sonra diye okumuştum.bide motor kulağı veya gergi kütüğü problemi olunca nasıl anlarız.

Yağ ve filitre değiştir devam et hiç bi sorunu yok

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bahsettiginiz problemler daha cok fd6 da yasaniyor diye biliyorum. Aracta zaten anormal ses vs. yoksa herşey normaldir. Bir sıkıntı olursa belli eder kendini.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bahsettiginiz problemler daha cok fd6 da yasaniyor diye biliyorum. Aracta zaten anormal ses vs. yoksa herşey normaldir. Bir sıkıntı olursa belli eder kendini.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Araçta anormal bir ses yok ama klimayı açınca klima biraz sesli çalışıyor gibi geldi.Ve sağ kapı oralardan bir zırıltı şeklinde ses duyuyorum onun harici bir şey yok

Sabahları çalıştığında aşırı bir titreme ve geri vitese taktığında titreme olmuyorsa motor kulağında sıkıntı yok.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabahları çalıştığında aşırı bir titreme ve geri vitese taktığında titreme olmuyorsa motor kulağında sıkıntı yok.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağol kardeşim böyle bir sıkıntı yok.

[MENTION=5727]suleyman[/MENTION] Arkadaşlar gerekli cevapları vermiş, kazasız belasız hayırlı yolculuklar :)

Geri