Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Herhangibir yağ kaçağı falan yok azaltmada göremedim. Sadece şunun için soruyorum tam sentetik yağlar daha iyi diye biliyorum bu 10w-40 lar yarı sentetik. Motor sağlığı açısından tam sentetik 5w-40 koymayı düşündüm bende. Marka çok önemli değil motul mobil castrol hepsi marka. Motora uyan api standartlarına uyan yağ olsa dahi yeter. Bizim vtecler sj ve sl yağ sınıfına uyuyor benim 10-40 da sizin dediğiniz 5-40 da bu api standartı onay veriyoriPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Herhangibir yağ kaçağı falan yok azaltmada göremedim. Sadece şunun için soruyorum tam sentetik yağlar daha iyi diye biliyorum bu 10w-40 lar yarı sentetik. Motor sağlığı açısından tam sentetik 5w-40 koymayı düşündüm bende. Marka çok önemli değil motul mobil castrol hepsi marka. Motora uyan api standartlarına uyan yağ olsa dahi yeter. Bizim vtecler sj ve sl yağ sınıfına uyuyor benim 10-40 da sizin dediğiniz 5-40 da bu api standartı onay veriyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.