Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bilgilendirmeler icin gercekten tesekkur ederim. Evet hondaci kadir hakkinda ziyadesiyle fazla sey duydum. Agzindan kuran islam kitap kelimeleri eksik olmuyor lakin hakkinda duydugum seyler tam tersi. Son gidisimdi o.Evet hava ile poleni degisim cok kokay onlari kendim hallettim yag icin de gecerken ugramistim kadir ustaya bisey de soracaktim arada yag filtresini de sonturuyum dedjm yeni yag da bagajdaydi. Normalde yagimi filtremi alir sanayide normal bir ustaya 20 tl ye degistirtirdim. Bu sefer fazladan sanziman tipasini da actirip 3 lt bosaldu yerine eneos atf koyduk onu da bi sorayim dedim kadir ustaya.Hava filtresini merek ediyordum simdilik o sekilde bir sea yok.Ama ben de soyle bir sknti var araci calistirdiktan sonra n de iken motor sesi cok az ama r yada d ye alinca dizel gibi ses geliyor. Hareket edince hissedilmiyor isininca geciyor sanki.2008 FD6 Otomatik Lpg
Bilgilendirmeler icin gercekten tesekkur ederim. Evet hondaci kadir hakkinda ziyadesiyle fazla sey duydum. Agzindan kuran islam kitap kelimeleri eksik olmuyor lakin hakkinda duydugum seyler tam tersi. Son gidisimdi o.
Evet hava ile poleni degisim cok kokay onlari kendim hallettim yag icin de gecerken ugramistim kadir ustaya bisey de soracaktim arada yag filtresini de sonturuyum dedjm yeni yag da bagajdaydi. Normalde yagimi filtremi alir sanayide normal bir ustaya 20 tl ye degistirtirdim. Bu sefer fazladan sanziman tipasini da actirip 3 lt bosaldu yerine eneos atf koyduk onu da bi sorayim dedim kadir ustaya.
Hava filtresini merek ediyordum simdilik o sekilde bir sea yok.
Ama ben de soyle bir sknti var araci calistirdiktan sonra n de iken motor sesi cok az ama r yada d ye alinca dizel gibi ses geliyor. Hareket edince hissedilmiyor isininca geciyor sanki.
2008 FD6 Otomatik Lpg
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.