Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Gecen ay ankarada ozel bir honda servisine gitmistim subap ayari icin. Orada yagi 5-30 kullandigimi soyledim eksiltme olmazsa 0-20 ye geceyim mi dedim ustaya. Usta bana su cevabi verdi; biz 0-20 grubunu fb7 kasa icin kullaniyoruz. Fd6 larin motor ici yag kanallari fb 7 den farkli o nedenle 0 grubu yag fd6 icin sknti yaratabilir dedi.Dogru mudur yanlis midir bilmiyorum ancak bu yonde bir bilgi var verildi bana burada paylasmak istedim.Isin asli ben de 5-30 kullaniyorum sknti yaratmazsa 0 grubuna gecsem diye dusunmustum. 140k da aracim.2008 FD6 Otomatik Lpg
Gecen ay ankarada ozel bir honda servisine gitmistim subap ayari icin. Orada yagi 5-30 kullandigimi soyledim eksiltme olmazsa 0-20 ye geceyim mi dedim ustaya. Usta bana su cevabi verdi; biz 0-20 grubunu fb7 kasa icin kullaniyoruz. Fd6 larin motor ici yag kanallari fb 7 den farkli o nedenle 0 grubu yag fd6 icin sknti yaratabilir dedi.
Dogru mudur yanlis midir bilmiyorum ancak bu yonde bir bilgi var verildi bana burada paylasmak istedim.
Isin asli ben de 5-30 kullaniyorum sknti yaratmazsa 0 grubuna gecsem diye dusunmustum. 140k da aracim.
2008 FD6 Otomatik Lpg
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.