Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu gün bir motor ustasına sordum oda komple inmesi gerektiğini motorun rektefiye olması gerektiğini söyledi.kimiside 70 bindeki aracın motorumu açılır diyor.bir başkası yatak değişsin sorun biter diyor.servis çalışanı kesinlikle bir şey yaptırma başına iş alırsın o ses limitler doğrultusunda olan bir durum diyor.kısaca çok fazla kurcaladıkça bu işi miğde bulandırmaya başlıyor.satsak bu olay gerçekten sorunsa alacak kişi sırf bu yüzden almaz yaptırsak yarın başka sorunlarmı çıkar ? İki arada bi derede kaldık sorunu yaşayıp çözenide göremedim o değil.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu gün bir motor ustasına sordum oda komple inmesi gerektiğini motorun rektefiye olması gerektiğini söyledi.kimiside 70 bindeki aracın motorumu açılır diyor.bir başkası yatak değişsin sorun biter diyor.servis çalışanı kesinlikle bir şey yaptırma başına iş alırsın o ses limitler doğrultusunda olan bir durum diyor.kısaca çok fazla kurcaladıkça bu işi miğde bulandırmaya başlıyor.satsak bu olay gerçekten sorunsa alacak kişi sırf bu yüzden almaz yaptırsak yarın başka sorunlarmı çıkar ? İki arada bi derede kaldık sorunu yaşayıp çözenide göremedim o değil.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.