Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Navigasyon Önerileriniz ...Ynt: Navigasyon Önerileriniz ...[quote author=ciciwelet link=topic=633.msg11621#msg11621 date=1409821445]Merhabalar ben 2014 makyajlı kasa elegance civicime navitech taktırdım serviste çok memnunum ve koltuk başlarınada ekran koydurdumTV çekişi dururken iyi yol giderken ara ara parazit yapıyorNavigasyon gayet başarılı sıkıntısı yokDvd izleme hüzel ekran güzel geri görüş kamerası da birbirine bağlandıUsb ve kart okumasıda gayet iyi bluetooth görüşmesi net ve kesintisiz rehber olayına gelince karmaşık biraz aradığın kişiyi zor buluyorsun şimdilik boyleFiyat kafalıklarla beraber 2000 tlye taktırdım Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Navigasyon Önerileriniz ...
[quote author=ciciwelet link=topic=633.msg11621#msg11621 date=1409821445]
Merhabalar ben 2014 makyajlı kasa elegance civicime navitech taktırdım serviste çok memnunum ve koltuk başlarınada ekran koydurdum
TV çekişi dururken iyi yol giderken ara ara parazit yapıyor
Navigasyon gayet başarılı sıkıntısı yok
Dvd izleme hüzel ekran güzel geri görüş kamerası da birbirine bağlandı
Usb ve kart okumasıda gayet iyi bluetooth görüşmesi net ve kesintisiz rehber olayına gelince karmaşık biraz aradığın kişiyi zor buluyorsun şimdilik boyle
Fiyat kafalıklarla beraber 2000 tlye taktırdım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun.Bu Navitech NX-220R galiba, direksiyondan kaydedilen FM kanallarına geçiş yapılamıyor.Sırf bundan dolayı geri verdim cihazı.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.