Konuya cevap cer

navin 531 usb den dvd ve mpeg dışında formatları okuyor lakin görüntü ve ses takılıyordu  uzun denemelerim ve araştırmlarım  sonucunda bu probleme kısmen çözüm  buldum

öncelikle youtube v.s indirdiğimiz videoları 480p şeklinde indiriyoruz  sonra video convert programı (videoget-formatfactory vb) ile xdivix görüntü kaliteside  480*360 olacak şekilde ayarlıyoruz işin püf kısmı ise bu dosyaları cdye yazıyoruz  herhangi bi şeklide dvd veya mpeg formatına GETİRMEDEN yani normal bi dosya yazdırır gibi cdyi taktığımızda bütün vidolar HD ye yakın görüntü ve mp3 ses formatında hiç bir şeklide takılma v.s olmadan çalısacaktır aynı videoları usb den acınca takılma oluyor sebebide cihazın usb aktarım yetersizliği yukarıda yazdım cihazı tavsiye etmiyorum diye lakin benim gibi serviste taktırmış olupta bu video olayını kafaya takıp ahlledemeyenler için ideal bir çözüm ben 70 adet video hazırladım ve hiç birinde problem cıkmadı şimdi ise bu olayı hafıza karıntla deneyecem olursa burdan tekrar paylaşırım

forumda yeniyim yeni konu açmaya çekindim dilerse admin arkadaşlar yeni konu açıp daha fazla kişinin faydalanmasını sağlalar saygılar ..

Geri