Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuUYnt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuU[quote author=Juracule Mihawk link=topic=803.msg15026#msg15026 date=1413451729]Bugün eskişehir servis ile görüştüm necvox marka var diyorlar navitech getirsem takarmısınız diyorum yok diyorlar nerede taktıracağım ben bu ürünü alsam bilgsi olan varmı ? birde delirmiş bu servisler yahu karartmalı dikiz aynası sorayım dedim 650 TL dedi. necvox a 1900 tl dedi krom çıta yaptırıym dedim 500 TL dedi. delirmiş bence bu servisler sokakta mı buluyoruz parayı da bu fiyatlar ne yahu. mübarek gün gerildim..
Ynt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuU
[quote author=Juracule Mihawk link=topic=803.msg15026#msg15026 date=1413451729]
Bugün eskişehir servis ile görüştüm necvox marka var diyorlar navitech getirsem takarmısınız diyorum yok diyorlar nerede taktıracağım ben bu ürünü alsam bilgsi olan varmı ? birde delirmiş bu servisler yahu karartmalı dikiz aynası sorayım dedim 650 TL dedi. necvox a 1900 tl dedi krom çıta yaptırıym dedim 500 TL dedi. delirmiş bence bu servisler sokakta mı buluyoruz parayı da bu fiyatlar ne yahu. mübarek gün gerildim..
opsiyon olayı bana da pahalı geliyor. Servis size kendi ürününü satmak istediğinden böyle ayak diriyor olabilir. Bence mümkünse başka servisler ile görüşün, illaki takan bir yer bulunur.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.