Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuUYnt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuU[quote author=Juracule Mihawk link=topic=803.msg15026#msg15026 date=1413451729]Bugün eskişehir servis ile görüştüm necvox marka var diyorlar navitech getirsem takarmısınız diyorum yok diyorlar nerede taktıracağım ben bu ürünü alsam bilgsi olan varmı ? birde delirmiş bu servisler yahu karartmalı dikiz aynası sorayım dedim 650 TL dedi. necvox a 1900 tl dedi krom çıta yaptırıym dedim 500 TL dedi. delirmiş bence bu servisler sokakta mı buluyoruz parayı da bu fiyatlar ne yahu. mübarek gün gerildim..
Ynt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuU
[quote author=Juracule Mihawk link=topic=803.msg15026#msg15026 date=1413451729]
Bugün eskişehir servis ile görüştüm necvox marka var diyorlar navitech getirsem takarmısınız diyorum yok diyorlar nerede taktıracağım ben bu ürünü alsam bilgsi olan varmı ? birde delirmiş bu servisler yahu karartmalı dikiz aynası sorayım dedim 650 TL dedi. necvox a 1900 tl dedi krom çıta yaptırıym dedim 500 TL dedi. delirmiş bence bu servisler sokakta mı buluyoruz parayı da bu fiyatlar ne yahu. mübarek gün gerildim..
Bir de işçilik+KDV isterlerse eğlenceli olur
:aman:
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.