Navitech video oynatma hangi format ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ersinsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar merhaba, aranıza dün aldığım elegance eco 1.6 ile katılmış bulunuyorum. Herkese keyifli kazasız belasız sürüşler diliyorum.
belleği bulma sorunu yaşıyorum, bunun için usb bellek hangi formatta olmalı? Ntfs / Fat /Fat32 ?? bunlardan hangisidir acaba?

Kolay gelsin arkadaşlar elegance larda video oynatma özelliği yok mu ekran sadece geri görüş kamerası için bilgilendire bilecek olan var mı?

Kolay gelsin arkadaşlar elegance larda video oynatma özelliği yok mu ekran sadece geri görüş kamerası için bilgilendire bilecek olan var mı?

Sorunuzu fb7 kasa forumunda sormuşsunuz, fc5 forumunda cihazın resmini paylaşarak sorar iseniz yardımcı olmamız daha kolay olur.

Çok teşekkür ediyorum denemediğim format kalmadı derken bu yöntem çözdü olayı yalnız programda video ayarlarında uzantıyı sağ alttan mpeg yapın acc çalışmıyor

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Çok teşekkür ediyorum denemediğim format kalmadı derken bu yöntem çözdü olayı yalnız programda video ayarlarında uzantıyı sağ alttan mpeg yapın acc çalışmıyor

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
merhabalar hangi format ve çözünürlükte açıyor. bide hangi programı kullanıyorsunuz dönüştürmek için

Geri