bu yazanların tamamı bende yok iyi mi
ikinci elde değerin düşmesi umurumda değil çünki ağır bakımlar dahil ne gerekirse yıllar geçtikçe bakım yapıp en az 20 sene dahi bu Civic e binebilirim
rengi de beyaz yada gri değil kırmızı
içine su giren çamurluk sinyaline silikon çektim langır langır oynuyor
kaputta film yok
seramik kaplama yok kaportada hiçbir koruma yok bir kere yıkamacıda hızlı cila yapıldı o kadar, geçenlerde arka kapı ucunu kapıyı açarken garaj duvarına temas ettirdim kapının ucunda 2-3mm kadar boya döküldü zamanım olsun lokal boyatmazsam namerdim
kaskoya 2300 lira verdim tramer problem değil de sonraki sene kaza yüzünden 8000 lira kasko ücreti çıkar diye korkuyorum
50000 lira tramerli honda bulsam piyasa değerinden ucuz ise bütün arkadaşlarıma öneririm kendim bile alabilirim.
halı paspaslarım çamurlu duruyor delinene kadar kullanıp kenarına overlok altına yama yapıyorum genelde eski arabamda öyleydi
Camlar zaten siyah renkli cam birde film çektirsem dışarıyı göremeyecek hale gelebilirim ama böylede çok güzeller
Canım sıkılınca pandizot iç trim parça acımam sökerim
Volkswagen den nefret ederim öyle böyle bir antipati değildir bu. Oto sanayi piston kırmış gömlek çizmiş TSI motorlar ile dolup taşıyor, DSG nin ne cacık bir halt olduğunu 80 milyon değil 7 milyar dünya nüfusu biliyor
bütün insanları bütün markaların yaptığı otomatik vitesli araçlara ve çift kavrama otomatiklere karşı korkutan bir alman korku propaganda aletidir DSG. Sırf yolda lastik rüzgar sesi gelmeyecek diye bu çile çekilmez.
1990 lı yıllarda Tofaş şahin, renault 12, hatta sonraları renault 9 gibi fiat uno gibi tipo gibi manuel vitesli klimasız abs siz kuru direksiyon karbüratörü olup sabah soğukta çalıştırılamayan arabalar varken honda civic EG6 kasa dedikleri civic EX lerde o yıllarda 4 ileri sorunsuz tam otomatik şanzıman, 1.5 litre üstten egzantrik motor, tek nokta port enjeksiyon sistemi, hidrolik direksiyon, klima, ABS, bağımsız arka süspansiyon ve daha neler vardı. Bunlar o zamanlar anca BMW ve Mercedes-Benz de vardı. Bu teknoloji o paralara o kadar küçük arabalarda yoktu.