- Ad Soyad
- Volkan Dizge
- Aracınız
- Civic FD6 2011
Ön frenlerim özellikle uzun frenleme ve arka arkaya sert frenlemelerde uğultu yapmaya başlıyor.Fren pedalı sertleşiyor frene basası gelmiyor insanın o uğultudan dolayı. Bu olay beni baya bi rahatsız ediyor.Sorun sık ve uzun frenlemede disklerin aşırı ısınmasıyla sese sebep oluyor,Hava kanallı olması daha kısa sürede soğuyup yada bu kadar ısınmamasıyla bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.Şimdi soru şu;
- Ön diskleri delikli spor tip disklerle ve uygun balatayla değişim yapsak bu uğultu sorunu çözülür mü?
- Bu tip performans diskleri her marka üretmiyor.Ben brembo ve müller marka bulabildim.Bu markaların performans disklerini kullanan var mı?
-Bu disklerden verim alabilmek için seramik balata gerekiyor anladığım kadarıyla. Brembo da böyle bir seçenek yok fakat müllerin seramik balatası da mevcut.
Ürünlerin resimlerini de ekliyorum.Bilgisi,tecrübe etmiş olan arkadaş var mı?

06 HONDA 2234
- Ön diskleri delikli spor tip disklerle ve uygun balatayla değişim yapsak bu uğultu sorunu çözülür mü?
- Bu tip performans diskleri her marka üretmiyor.Ben brembo ve müller marka bulabildim.Bu markaların performans disklerini kullanan var mı?
-Bu disklerden verim alabilmek için seramik balata gerekiyor anladığım kadarıyla. Brembo da böyle bir seçenek yok fakat müllerin seramik balatası da mevcut.
Ürünlerin resimlerini de ekliyorum.Bilgisi,tecrübe etmiş olan arkadaş var mı?

06 HONDA 2234