Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
B sütunu ile sunroof arasından gelen sesi tespit ettim araya sünger koyarak sesi kestim.bu sesin kaynağını çok zor buldum ama. Arka cam tarafından geliyor sandım. Göğüsten geliyor sandım. Tavanı hallettikten sonra kurtuldum sandım test sürüşünde gösterge ve direksiyon bölgesinden ara ara aldığım sesin tavanla alakası olmadığını anladım. 2.bir ses varmış.Resim atıyorum arkadaşlar gösterge bölümünde, direksiyon, konsol dan gelen ve tespit edilemeyen tıkırtı sesinin sebebi direksiyondaki airbag.Elimi airbag in üstüne koyunca kesiliyordu.resimdeki gibi çizik oluşmaması için maskeleme yaptım. Çift taraflı şeffaf 1-2 mm kalınlığındaki bant ı 2cm kadar kesip rulo gibi yuvarladım elimde. Plastik aparatlarla resimdeki gibi airbag ile direksiyon arasına güzelce sıkıştırdım. İstediğim zaman çıkarabilirim bantı, kornanın çalışmasına da hiçbir engeli yok.Bu sesin sebebi airbag in çok ağır olması ve korna mekanızmasından dolayı yaylar esnerken plastik kısımların sürtünerek ses yapması.Ses tok gelen bir tıkırtı şeklinde frekansı tavana göre daha düşük ama oldukça can sıkıcı.çünkü pürüzsüz asfaltta dahi geliyordu. Bu arada araç henüz 3000 km de daha ne sesler çıkaracak bakalım.Mate 20 pro cihazımdan gönderildi
B sütunu ile sunroof arasından gelen sesi tespit ettim araya sünger koyarak sesi kestim.bu sesin kaynağını çok zor buldum ama. Arka cam tarafından geliyor sandım. Göğüsten geliyor sandım. Tavanı hallettikten sonra kurtuldum sandım test sürüşünde gösterge ve direksiyon bölgesinden ara ara aldığım sesin tavanla alakası olmadığını anladım. 2.bir ses varmış.
Resim atıyorum arkadaşlar gösterge bölümünde, direksiyon, konsol dan gelen ve tespit edilemeyen tıkırtı sesinin sebebi direksiyondaki airbag.
Elimi airbag in üstüne koyunca kesiliyordu.resimdeki gibi çizik oluşmaması için maskeleme yaptım. Çift taraflı şeffaf 1-2 mm kalınlığındaki bant ı 2cm kadar kesip rulo gibi yuvarladım elimde. Plastik aparatlarla resimdeki gibi airbag ile direksiyon arasına güzelce sıkıştırdım. İstediğim zaman çıkarabilirim bantı, kornanın çalışmasına da hiçbir engeli yok.
Bu sesin sebebi airbag in çok ağır olması ve korna mekanızmasından dolayı yaylar esnerken plastik kısımların sürtünerek ses yapması.
Ses tok gelen bir tıkırtı şeklinde frekansı tavana göre daha düşük ama oldukça can sıkıcı.çünkü pürüzsüz asfaltta dahi geliyordu. Bu arada araç henüz 3000 km de daha ne sesler çıkaracak bakalım.
Mate 20 pro cihazımdan gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.