Konuya cevap cer

Kesinlikle aynı sesi benim araç ta yaptı ve sesi inceledim baya. 1 defa yaptı bu sesi.şöför kapısını 10-20 cm kadar açınca kesiliyor ses. Kapının içinden geldiğini düşündüm ama sonra kapıyla birleşme noktalarından geliyor gibi bişeydi. Araç ısınınca kesilen seslerden biri. Yapmurlumuydu hava yada araç ıslakmıydı? Bende sabahtı ve yağmurluydu hava eksilerde değildi ama. 7-8 derece falandı. Sunroof un tahliye deliğinden suyun akma sesi diye tahmin ettim, fakat tam şuan aklıma geldi camı çok az indirince kesilmişti. Deneyin mutlaka camı indirince kesilecekmi bakalım. Camı indirince kesilmesinin ya da kapıyı biraz açınca kesilmesinin sebebi cam kriko mekanizması veya cam fitilinin sertleşmesi sonucu camın fitile sürtünme sesi. Ses ritmik bir ses ama dediğimi deneyin lütfen camı indirin yada kapıyı açarak kasılmayı durudurunca ses kesilmeli.ses dediğim yerdense kurcalamayın aracı araç ısınınca kesiliyor. Kurtulmak isterseniz cam fitilinin içine silikon sprey sıkabilirsiniz ses kesilmeli bu şekilde. Bir defa oldu bende o yüzden uğraşmadım

Mate 20 pro cihazımdan gönderildi

Geri