Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hafif sürtme sesi ve titreme olan arkadaşın ikiside balatalar sinyal vermeye başlamış. Hızlı kullanıyorsanız elinizi çabuk tutup değiştirin derim. Bende de aynı belirtiler vardı fazla önemsememiştim taki180km ile rampa aşşağı inerken polis kontrol noktasına çarpmamak için ani frene basmak zorunda kalmam nedeniyle balatanın yanması ve frenin tutmayacak seviyeye gelmesiyle kötü sonuçtan şans eseri kurtulmamla acilen değiştirmem gerektiğini anladım Ben 55bin de değiştirdim ilk balataları disk değiştirmedim tornaya gönderdim makineye taktıktan sonra gerek yoktu ama yinede yaptık dedi. Dandik 70-75 liralık balata taktırdım. Ne kadar götürürse şansımıza. Şuan 10bin km oldu. çok memnunum markasını bile hatırlamıyorum yüksek hızda frenlediğimde orjinali gibi hiç sıkıntı yaratmadı.Lafın kısası, bence değiştirin hızlı yoldan
Hafif sürtme sesi ve titreme olan arkadaşın ikiside balatalar sinyal vermeye başlamış. Hızlı kullanıyorsanız elinizi çabuk tutup değiştirin derim. Bende de aynı belirtiler vardı fazla önemsememiştim taki
180km ile rampa aşşağı inerken polis kontrol noktasına çarpmamak için ani frene basmak zorunda kalmam nedeniyle balatanın yanması ve frenin tutmayacak seviyeye gelmesiyle kötü sonuçtan şans eseri kurtulmamla acilen değiştirmem gerektiğini anladım
Ben 55bin de değiştirdim ilk balataları disk değiştirmedim tornaya gönderdim makineye taktıktan sonra gerek yoktu ama yinede yaptık dedi. Dandik 70-75 liralık balata taktırdım. Ne kadar götürürse şansımıza. Şuan 10bin km oldu. çok memnunum markasını bile hatırlamıyorum yüksek hızda frenlediğimde orjinali gibi hiç sıkıntı yaratmadı.
Lafın kısası, bence değiştirin hızlı yoldan
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.